14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Vandaag perioden met zon en meest droog. Morgen van het noorden uit zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is er een afwisseling van wolken en zon, waarbij in het noorden de zon overheerst. Het blijft droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind komt uit het oosten tot noordoosten en is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 à 6.
Vanavond komen er steeds meer opklaringen en blijft het droog. De wind komt uit het oosten tot noordoosten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 3°C in het noorden en oosten tot 7°C in het zuiden. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend is er in de zuidelijke helft veel bewolking. Elders is het zonnig. De bewolking trekt zuidwaarts weg. Het blijft droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het oosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is het zonnig, met slechts een paar wolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het helder en droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/04/2023 11.18 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio