20 C
De Bilt

Vandaag perioden met zon, morgen bewolkt met (mot)regen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het droog met flink wat zon. In de loop van de ochtend ontstaan er wat meer wolken. De wind is westelijk en zwak tot matig.
Vanmiddag zijn er zonnige perioden. Op een enkele plek ontstaat een bui. De middagtemperatuur varieert van 20°C vlak aan zee tot 24°C in het zuidoosten. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, aan de zuidwestkust neemt de wind toe naar vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond zijn er eerst opklaringen en is er in de oostelijke helft nog kans op een bui. Van het westen uit neemt de bewolking geleidelijk toe. De wind komt uit west tot zuidwest en is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht gaat het van het westen uit regenen. In het zuidoosten blijft het nog op veel plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is matig, vlak aan zee (vrij) krachtig.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt met regen en motregen. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt en zijn er perioden met regen en motregen. De middagtemperatuur varieert van 18°C langs de kust tot 21°C in het zuiden. De zuidwestenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer soms vrij krachtig.
Morgenavond trekt de regen naar het oosten weg en zijn er opklaringen. Wel kan er nog een enkele bui voorkomen. De west tot zuidwestenwind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/06/2023 09.20 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio