19.2 C
De Bilt

Vandaag regenachtig. Vrijdag zonnig en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.

Vanochtend is het zwaar bewolkt met perioden met regen, in het midden van het land is het overwegend droog. Er staat een matige zuidwestenwind, in het noorden is er weinig wind.
Vanmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt en valt er regen of motregen. In het noordoosten kunnen er ook buien voorkomen, plaatselijk met onweer. In het zuidwesten wordt het geleidelijk droog. In het zuiden en oosten kan er in totaal 20-30 mm regen vallen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 18°C langs de kust tot 22°C in het oosten. Er staat een matige westelijke wind, aan de kust en op het IJsselmeer komt de wind uit het noorden en is (vrij) krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond is het bewolkt en in het noordoosten en oosten regent het eerst nog. De noordelijke wind is eerst matig maar wordt in de loop van de avond minder. Aan de kust en op het IJsselmeer staat eerst nog een vrij krachtige noordenwind.

Komende nacht wordt het overal droog. De minimumtemperaturen liggen rond 14°C. Landinwaarts staat er weinig wind, langs de kust is de wind noordwest en matig.

Morgenochtend is het droog en breekt de zon steeds vaker door. Er is weinig wind, langs de kust en op het IJsselmeer staat een matige noordenwind.
Morgenmiddag schijnt de zon af en toe en blijft het droog. Het is vrij koel met maximumtemperaturen die uiteenlopen van 19°C in het noordwesten tot 23°C in het zuidoosten. De noord- tot noordwestenwind is zwak tot matig.
Morgenavond is het wisselend bewolkt en droog. Er staat weinig wind, in de kustgebieden draait de matige wind geleidelijk naar noordoost. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/07/2022 06.58 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio