20.8 C
De Bilt

Vandaag vrij koel en veel bewolking. Morgen af en toe zon en meest droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Er is veel bewolking en vooral in het zuiden en zuidoosten valt zo nu en dan regen of motregen. Vanmiddag kan er in het noordoosten nog een enkele bui voorkomen, waarbij onweer niet uitgesloten is. Van het noorden uit wordt het op steeds meer plaatsen droog met in het noorden een enkele opklaring. De middagtemperatuur varieert van 17°C in het midden en zuiden tot ca. 20°C in het noorden. De west- tot noordwestelijke wind is meest matig.

Komende nacht is het op veel plaatsen bewolkt en lokaal kan lichte regen of motregen vallen. In het noorden komen enkele opklaringen voor en daar kan mist ontstaan. De minima lopen uiteen van een graad of 10°C in opklaringen tot 14°C in bewolkte gebieden. De westelijke wind is zwak.

Vrijdag overdag is het in het zuiden aanvankelijk nog bewolkt. In de loop van de dag komt op steeds meer plekken de zon tevoorschijn en is er vooral in het oosten kans op een bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het Waddengebied tot 23°C in het binnenland. Er staat weinig wind met een westelijke voorkeursrichting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/07/2021 15.31 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio