14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Vandaag vrij zonnig en droog, dinsdag meer bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het noorden tot 10°C in het zuiden. Er staat er zwakke tot matige, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtige, noord- tot noordoostenwind.

Vanochtend is er naast zon ook vrij veel sluierbewolking. Het blijft droog. Er staat een matige, langs de westkust af en toe vrij krachtige, noordoostenwind.
Vanmiddag is het vrij zonnig met sluierbewolking. Het blijft droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 13°C op de Wadden tot plaatselijk 20°C in het zuidoosten. De wind is matig, langs de kust vrij krachtig, en waait uit het noordoosten. Langs de zuidwestkust wordt de wind in de loop van de middag mogelijk krachtig, windkracht 6.
Vanavond is er veel zon en blijft het droog. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk krachtig, windkracht 6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het oosten tot 10°C in het Waddengebied. Er staat een zwakke tot matige, aan de westkust vrij krachtige, noordenwind.

Morgenochtend raakt het van het noorden uit op veel plaatsen bewolkt, alleen in het zuiden blijft de zon schijnen. In het noorden zou misschien wat lichte (mot)regen kunnen vallen. De noordoostenwind is matig, langs de kust vrij krachtig.
Morgenmiddag breekt de zon weer wat vaker door, maar vooral in het noorden blijft er vrij veel bewolking aanwezig. De maximumtemperatuur varieert van 13°C op de Wadden tot plaatselijk 20°C in het zuidoosten. Het is droog. De noordoostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, later langs de zuidwestkust mogelijk weer krachtig.
Morgenavond klaart het van het oosten uit geleidelijk steeds verder op. Het blijft droog. De noordoostenwind is meest matig, langs de westkust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/05/2023 03.07 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio