18 C
De Bilt

Vandaag warm met veel zon. Dinsdag perioden met zon en minder warm

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het licht tot half bewolkt. Landinwaarts komt vooral in het oosten plaatselijk mist voor. De minima liggen tussen 11°C in het noordoosten en 16°C aan zee. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige zuidenwind.

Vanochtend zijn er zonnige perioden en lost eventuele mist in het noordoosten en oosten snel op. In de kuststrook staat een matige zuid- tot zuidoostenwind, elders is er weinig wind.
Vanmiddag zijn er flinke perioden met zon en blijft het vrijwel overal droog. De maxima liggen tussen 23°C in het Waddengebied en 28°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit het zuiden.
Vanavond schijnt de zon eerst nog. In het zuidoosten is er later een kleine kans op een (onweers)bui. Er staat weinig wind.

Komende nacht zijn er in het zuidoosten en oosten enkele (onweers)buien. De minima liggen rond 17°C. Er is landinwaarts weinig wind, aan de kust staat een matige zuidwestenwind.

Morgenochtend zijn er perioden met zon. Langs de oostgrens is in de vroege ochtend nog een onweersbui mogelijk. De zuidwestenwind is zwak tot matig.
Morgenmiddag schijnt de zon flink. Het blijft vrijwel overal droog. De maxima liggen tussen 21°C aan de westkust en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig.
Morgenavond schijnt de zon eerst nog. Het blijft droog. Er is weinig wind, aan de kust staat eerst nog een matige west- tot noordwestenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 14/08/2023 03.03 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio