9.9 C
De Bilt

Vandaag zonnig. Donderdag meer bewolking, maar grotendeels droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost.
Vanavond is het helder en gaat het licht vriezen. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk -4°C in het zuidoosten tot +1°C op de Wadden. De zuidelijke wind is zwak tot matig. Aan zee en op het IJsselmeer staat een vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend begint met zon. In het westen en noorden raakt het bewolkt, maar het blijft vrijwel overal droog. Er staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het zuidwesten.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt en mogelijk valt er plaatselijk wat lichte motregen. In de tweede helft van de middag klaart het in het noordwesten op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot 7°C in het noordwesten. De wind komt uit zuidwest en is zwak tot matig. Aan zee staat een matige wind uit west tot noordwest.
Morgenavond kan er in het zuiden en oosten eerst plaatselijk motregen vallen. In de rest van het land is het droog. In de tweede helft van de avond kan er plaatselijk mist ontstaan. Er staat weinig wind, maar in het noorden staat een matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/02/2023 11.46 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio