15 C
De Bilt

Vandaag zonnig. Donderdag meer bewolking, plaatselijk motregen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het zonnig en vriest het eerst licht tot matig. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost.
Vanmiddag is het zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost.
Vanavond is het op de meeste plaatsen onbewolkt. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk -4°C in het zuidoosten tot +1°C op de Wadden. De zuidelijke wind is zwak tot matig. Aan zee en op het IJsselmeer staat een vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend begint onbewolkt. In het westen en noorden raakt het bewolkt, maar het blijft vrijwel overal droog. Er staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het zuidwesten. Aan de westkust gaat de wind uit het westen waaien.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt en mogelijk valt er plaatselijk wat lichte motregen. Halverwege de middag klaart het in het noordwesten op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot 7°C in het noordwesten. De wind komt uit zuidwest en is zwak tot matig. Aan zee staat een matige wind uit west tot noordwest.
Morgenavond is er in het begin veel bewolking in het zuiden en oosten waaruit plaatselijk motregen kan vallen. Van het noordwesten uit klaart het verder op en later kan er in het oosten en zuiden plaatselijk mist ontstaan. In Limburg blijft het bewolkt. Er staat weinig wind. In de noordelijke helft staat een matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/02/2023 05.39 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio