11.5 C
De Bilt

Vandaag zonnig, donderdag van tijd tot tijd regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend zijn er in het zuiden wolkenvelden aanwezig. Elders is het zonnig. De bewolking trekt zuidwaarts weg. Het blijft droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het oosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanmiddag is het zonnig, met slechts een paar wolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond is het helder en droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur is ongeveer 4°C. De wind waait het uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenochtend trekt bewolking van het oosten uit het land binnen. Af en toe valt er lichte regen. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig (windkracht 5-6).
Morgenmiddag is het bewolkt en valt er af en toe regen. Van het oosten uit wordt het overwegend droog en breekt de zon af en toe door. Wel ontstaan er dan in het zuiden enkele buien waarbij er een kleine kans is op onweer. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De wind komt uit oost tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig (windkracht 5-6).
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Plaatselijk valt er regen. De wind komt uit het oosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig (windkracht 5-6). (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/04/2023 07.06 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio