12.3 C
De Bilt

Vandaag zonnig en droog. Donderdag regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen

Vanochtend komt er in de kustprovincies plaatselijk mist voor, maar die lost snel op. Verder is het zonnig. Vanaf het einde van de ochtend kan er vooral in het westen en noorden plaatselijk bewolking ontstaan. Er staat weinig wind.
Vanmiddag is het zonnig met plaatselijk wat wolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 13°C in het zuiden. Er staat weinig wind.
Vanavond is het eerst zonnig. Het blijft droog. Er is weinig wind.

Komende nacht is het eerst overal droog. Later in de nacht kan er in het zuidwesten wat regen vallen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets onder het vriespunt in het oosten tot 5°C in Zeeland. Aan zee staat een matige zuidelijke wind, landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend raakt het van het westen uit overal bewolkt. In het westen en zuiden valt er af en toe lichte regen. In de rest van het land is het waarschijnlijk nog droog. De zuidelijke wind is matig.
Morgenmiddag is het overal bewolkt. In het westen en zuiden zijn er perioden met regen. De regen trekt in de loop van de middag naar het oosten. In het westen kunnen dan nog wel enkele buien voorkomen. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidelijke wind is overwegend matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond wordt het van het westen uit op steeds meer plaatsen droog. In het oosten en noordoosten blijft het regenachtig. De wind draait van zuid naar west tot noordwest en wordt overal matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/04/2023 05.43 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio