14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Vandaag zonnige perioden en plaatselijk een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is er een afwisseling van zon en bewolking. Plaatselijk kan een bui ontstaan, vooral in het uiterste noordoosten en in het zuid(west)en. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit het zuidoosten en is overwegend matig.
Vanavond zijn er enkele wolkenvelden en komt er vooral in het zuidwesten en zuiden een enkele bui voor. De wind komt uit een oostelijke richting. Boven land is er weinig wind, langs de kust is de wind matig.

Vannacht blijft het droog en in het noorden en oosten kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C graden in Zeeland tot dichtbij het vriespunt in het oosten en noorden. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige noordoostenwind. Boven land is er weinig wind.

Morgenochtend raakt het in het oosten bewolkt. In de rest van het land is er ruimte voor de zon. Het blijft droog. De wind wordt matig uit het noorden.
Morgenmiddag zijn er in het westen en zuidwesten perioden met zon en blijft het droog. In het oosten en noordoosten blijft het bewolkt en mogelijk valt daar wat regen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 15°C in het zuidwesten. De noordelijke wind is matig, in het noorden en westen af en toe vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer wordt de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond zijn er in het westen enkele opklaringen. Elders is er veel bewolking en plaatselijk kan er wat lichte (mot)regen vallen. De noordelijke wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Uitgifte: 14/04/2023 15.18 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio