14.2 C
De Bilt

Vanmiddag perioden met zon. Morgen wolkenvelden en lokaal wat regen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Vanmiddag zijn er op de meeste plaatsen perioden met zon. In het uiterste zuiden blijft de bewolking overheersen en later in de avond gaat het in het zuiden van Limburg mogelijk af en toe regenen. De maxima liggen tussen 9°C op de Wadden tot lokaal 15°C in het uiterste zuiden. De noordoostelijke wind is zwak tot matig, aan de westkust en op het IJsselmeer neemt de wind toe naar matig of vrij krachtig, 4 tot 5 Bft.

Komende nacht is het in het zuiden bewolkt en kan in het uiterste zuiden eerst nog regen vallen. In het midden komen enkele opklaringen voor en is het droog. Vooral in het midden en oosten kan een mistbank ontstaan. In het noorden neemt de bewolking en de kans op wat regen in de loop van de nacht toe. De minimumtemperatuur ligt tussen -1°C plaatselijk in het oosten en 4°C in het uiterste zuiden. De noordoostelijke wind is boven land meest zwak en aan de kust en boven het IJsselmeer matig tot vrij krachtig, 4 tot 5 Bft.

Morgen overdag komen wolkenvelden voor en kan er vooral in de ochtend plaatselijk wat regen vallen. De zon is op de meeste plaatsen ook af en toe te zien. De maximumtemperatuur ligt rond 9 graden. De wind is noord tot noordoost en neemt toe naar matig boven land, langs de westkust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig, 5 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/03/2022 15.47 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio