19.6 C
De Bilt

Vannacht droog en plaatselijk mist. Overdag veel zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is er op de meeste plaatsen weinig bewolking, alleen in het noorden komen enkele wolkenvelden voor. Vooral in het noorden en westen kan plaatselijk mist ontstaan. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 5°C in het noorden en 10°C vlak langs de kust. Er staat weinig wind.

Overdag schijnt de zon volop en blijft het droog. Aan het einde van de middag kan er in het zuidoosten wat meer bewolking komen en in Limburg is een bui niet helemaal uitgesloten. De maximumtemperaturen liggen tussen 20°C op de Waddeneilanden en plaatselijk 25°C in het zuiden. Eerst staat er weinig wind. In de loop van de middag wordt de wind in de kustprovincies zwak tot matig uit een noordelijke richting. Aan de zuidwestkust wordt de wind dan matig tot vrij krachtig.

In de nacht naar woensdag is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C in het noorden en 15°C in het zuiden en langs de kust. De wind wordt zwak uit een noordelijke richting.

Donderdag overdag schijnt de zon volop en het blijft droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 20°C op de Waddeneilanden tot lokaal 28°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig uit een noordelijke richting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/06/2022 00.23 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio