17 C
De Bilt

Vannacht droog. Overdag eerst vrij zonnig, later meer bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind waait uit het noordoosten en is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Vanochtend is het overwegend zonnig. Er staat een matige wind uit het noordoosten.
Vanmiddag begint vrij zonnig. In de loop van de middag komt er meer bewolking, maar blijft de zon geregeld te zien. De middagtemperatuur wordt ongeveer 20°C, pal aan zee ligt de temperatuur rond 16°C. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond schijnt de zon af en toe en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht komen er in het noorden en oosten enkele buien voor. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C.

Het waait matig uit het noordoosten.
Morgenochtend zijn er perioden met zon en is er in het noordoosten kans op een bui. De wind is noordoostelijk en matig, later aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.
Morgenmiddag is er een afwisseling van zon en wolken. In het oosten is er kans op een bui, mogelijk met onweer. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot 24°C in het zuidoosten. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond zijn er perioden met zon en komt er in het oosten mogelijk een enkele regen- of onweersbui voor. De wind is noordelijk en zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer vooral eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/05/2023 00.50 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio