14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Vannacht en vanochtend kans op een bui, vanmiddag vrijwel overal droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht komen er in het zuidoosten en oosten enkele buien voor, plaatselijk met onweer. Verder is er ook in het noorden een enkele regen- of onweersbui mogelijk. Het is half, plaatselijk zwaar bewolkt. De minima liggen rond 17°C. Er is landinwaarts weinig wind. Aan de kust staat een matige wind uit het zuidwesten, op de oostelijke Wadden eerst nog uit het zuidoosten.

Vanochtend zijn er perioden met zon. Plaatselijk kan een bui voorkomen. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig.
Vanmiddag is het in het noordwesten zonnig. Landinwaarts wisselen zon en wolken elkaar af en vooral in het zuidoosten is een enkele bui mogelijk. De maximumtemperaturen liggen tussen 21°C aan de westkust en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig.
Vanavond schijnt de zon eerst nog, vooral in de kustprovincies. In Limburg is een enkele bui niet uitgesloten. Er is weinig wind, aan de kust staat eerst nog een matige wind uit west tot noordwest.

Komende nacht ontstaat in het noorden, westen en midden plaatselijk mist. Vooral in het noorden kan het om dichte mist gaan. Het blijft droog. De minimumtemperaturen liggen tussen 9°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend lost de plaatselijke mist in het noorden, westen en midden op. Er zijn zonnige perioden. In het zuiden is het half tot zwaar bewolkt en in het zuidoosten kan er een bui vallen. Er steekt een zwakke tot matige wind uit het noordoosten op.
Morgenmiddag zijn er zonnige perioden. In het zuiden is er meer bewolking en in het zuidoosten kan er een bui vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 25°C, in het noorden enkele graden lager. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. Langs de westkust wordt de wind noordelijk.
Morgenavond is het in het zuidoosten bewolkt. Elders zijn er opklaringen. Het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 15/08/2023 04.43 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio