22.4 C
De Bilt

Vannacht en vanochtend plaatselijk dichte mist en kans op lokale gladheid

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In het midden en zuiden plaatselijk dichte mist, in het midden en noorden kans op lokale gladheid (code geel).

Vannacht komt vooral in het zuiden, midden en oosten regionaal mist voor, plaatselijk dichte mist. Het blijft overal droog. Vooral op bruggen en viaducten in het midden en noorden van het land kan plaatselijk gladheid voorkomen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4°C aan zee tot plaatselijk -2°C in het binnenland. Er staat weinig wind.

Vanochtend komt er vooral in de zuidoostelijke helft op meerdere plaatsen mist voor. Deze lost later in de ochtend op de meeste plaatsen op. In het midden en noorden kunnen vooral bruggen en viaducten nog plaatselijk glad zijn. Verder is het zonnig, maar in het noorden komt er af en toe meer bewolking voor. Het blijft droog. De wind neemt toe naar matig en komt uit het zuidwesten.
Vanmiddag is het op de meeste plaatsen zonnig, maar in het noorden drijft er af en toe bewolking vanaf zee binnen. Het blijft droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan zee is de wind vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, windkracht 6.
Vanavond trekt bewolking van het noorden uit zuidwaarts. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan zee is de wind vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, windkracht 6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 2°C en 6°C in het noordwesten. Er staat een matige wind uit richtingen tussen west en zuidwest. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig tot krachtig.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt. Het blijft droog. Er staat een matige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt, met mogelijk af en toe wat zon. De middagtemperatuur is ongeveer 10°C. Het blijft droog. Er waait een matige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Morgenavond is het zwaar bewolkt. Het blijft droog en er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/02/2023 00.01 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio