6.6 C
De Bilt

Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. In het westen en noorden kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk -6°C in het oosten en rond het vriespunt aan zee. Er staat boven land weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.

Vanochtend is er in het noordwesten en noorden plaatselijk kans op mist. Die mist lost snel op. Verder is het zonnig. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost.
Vanmiddag is het zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost.
Vanavond is het op de meeste plaatsen onbewolkt. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk -4°C in het zuidoosten tot +1°C op de Wadden. In de zuidelijke helft is er weinig wind. Elders staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige, in het Waddengebied krachtige wind uit het zuiden.

Morgenochtend begint onbewolkt. In het westen en noorden raakt het bewolkt. In het noorden en noordwesten valt er af en toe lichte regen. Er staat een matige wind, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het zuidwesten. Aan de westkust gaat de wind uit het westen waaien.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt en plaatselijk valt wat lichte regen. Halverwege de middag klaart het in het noordwesten op. De middagtemperatuur varieert van 3°C in het noordoosten tot 7°C in het noordwesten. In het begin staat er landinwaarts een matige wind uit het zuidwesten, maar aan het einde van de middag staat hier weinig wind. Aan zee staat een matige wind uit het noordwesten.
Morgenavond is er in het begin veel bewolking in het zuiden en oosten. Van het noordwesten uit klaart het op, maar in het zuidoosten blijft het bewolkt. Er staat weinig wind. In de noordelijke helft staat een matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/02/2023 00.10 uur LT

  

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio