17.5 C
De Bilt

Vannacht in het noorden mist, elders helder. Overdag zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het helder, maar mist en laaghangende bewolking boven zee breiden zich uit over het noorden. Elders kan zich een enkele ondiepe mistbank vormen. Het blijft droog en het koelt af naar 9°C in het noorden, aan de kust wordt het plaatselijk niet kouder dan 14°C. De wind is zwak uit noordelijke richtingen.

In de ochtend is het in het noorden van het land bewolkt en nevelig. Deze bewolking en nevel lossen halverwege de ochtend op en dan volgt er net als elders opnieuw een zonnige en droge dag met in de middag een enkele stapelwolk. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het Waddengebied tot lokaal 26°C in het zuiden. De wind blijft zwak en komt uit noordoostelijke richtingen.

In de nacht naar woensdag is het op de meeste plaatsen helder. De minima liggen rond 12°C. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Overdag is het op de meeste plaatsen zonnig, al kan langs de westkust mogelijk mist of lage bewolking voorkomen. De maxima liggen tussen 19°C aan zee en 27°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind is west tot noordwest en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/06/2021 03.44 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio