10.2 C
De Bilt

Vannacht in het noorden mist. Overdag droog en zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. In het noorden komt plaatselijk mist voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van +2 graden in het Waddengebied tot plaatselijk -7°C in het oosten van het land. Er staat een zwakke wind die uit het noordoosten komt.

Vanochtend is er veel zon. Alleen in het (uiterste) noorden komt eerst mist en bewolking voor. Het blijft droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig.
Vanmiddag is het droog en zonnig. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De noordoostenwind is matig.
Vanavond blijft het droog en er zijn opklaringen. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig.

Komende nacht kan er met name in het noorden en midden van het land mist voorkomen. De minimumtemperatuur ligt tussen +2°C en -3°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het op veel plaatsen bewolkt of mistig. In het zuiden schijnt de zon. Het blijft droog. De noordoostenwind is zwak tot matig.
Morgenmiddag wordt het op de meeste plaatsen zonnig. Alleen in het noorden kan eerst nog bewolking voorkomen. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het noorden tot 8°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.
Morgenavond blijft het droog. Vooral in het noorden komt bewolking voor. De noordoostelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/02/2023 23.14 uur LT

  

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio