6.9 C
De Bilt

Vannacht in het noordoosten mist. Overdag zonnig, droog en zeer warm

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht komt in het noorden en oosten plaatselijk (dichte) mist voor. Verder blijft het droog en de minimumtemperatuur ligt tussen 13°C in het noorden en oosten en 19°C in het zuiden van het land. Er staat weinig wind.

Vanochtend komt er eerst vooral in het noorden en oosten plaatselijk (dichte) mist voor. Verder is het zonnig en droog, bij weinig wind.
Vanmiddag is het zonnig en droog. Het wordt bijzonder warm voor de tijd van het jaar. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 27°C in het noorden tot 33°C in het zuid(west)en. Ook op de stranden wordt het op veel plaatsen 30°C. Er staat weinig wind.
Vanavond blijft het helder en droog. Boven land is er weinig wind, in het Waddengebied staat een matige wind uit het zuidoosten.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 17°C in het oosten en 21°C langs de westkust. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten.

Morgenochtend is het in het westen half bewolkt en is er kans op een bui. Verder naar het oosten toe is het zonnig en droog. De wind is zwak tot matig uit het zuiden, later uit het zuidwesten.
Morgenmiddag is er veel zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 25°C langs de westkust tot 31°C in het oosten. De wind is westelijk en zwak tot matig.
Morgenavond neemt de bewolking toe en kan er een enkele bui voorkomen. Later op de avond komen er in het zuidwesten enkele stevige regen- en onweersbuien. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/09/2023 04.36 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio