13.3 C
De Bilt

Vannacht in het noordwesten plaatselijk mist, overdag perioden zon

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht ontstaat vooral in het noorden en westen plaatselijk mist. In het zuidoosten is eerst zeer plaatselijk een bui mogelijk, verder blijft het droog. De minimumtemperaturen liggen tussen 9°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten. Er is weinig wind.

Vanochtend lost de mist op en zijn er zonnige perioden. In het zuiden is er meer bewolking. Het blijft vrijwel overal droog; alleen in Limburg is er een kleine kans op een bui. Er steekt een zwakke tot matige wind uit het noordoosten op.
Vanmiddag zijn er zonnige perioden. In het (uiterste) zuidoosten kan een bui vallen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 22°C in het noordelijk kustgebied tot ca. 25°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit een noordoostelijke richting. Langs de westkust wordt de wind noordelijk.
Vanavond is het in het zuidoosten bewolkt. Elders zijn er opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 10°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenochtend is er af en toe zon. Het blijft vrijwel overal droog. De wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten.
Morgenmiddag is er af en toe zon. In het zuidoosten is een bui niet uitgesloten. De maximumtemperatuur ligt tussen 21°C in het noordelijk kustgebied en 25°C in het zuiden.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft vrijwel overal droog. De wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/08/2023 00.03 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio