9.9 C
De Bilt

Vannacht in het oosten eerst regen, overdag af en toe zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht regent het in de oostelijke helft van het land, in het westen is het inmiddels droog geworden. De regen trekt oostwaarts en verlaat aan het einde van de nacht het land. Langs de westkust kan nog wel een enkele bui van zee binnendrijven. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan de kust vrij krachtig.

Vanochtend is het half bewolkt en komt er eerst nog een enkele bui voor. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig, langs de kust vrij krachtig of krachtig. Langs de kust wordt de wind west en is dan soms krachtig, windkracht 6.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in de oostelijke helft een enkele bui. In het westen is het droog met de meeste zon vlak langs de westkust. De maxima liggen rond 11°C. De wind wordt overal westelijk en neemt geleidelijk af naar zwak tot matig boven land en naar matig tot vrij krachtig langs de kust.
Vanavond lost de bewolking deels op en is het droog. De wind is landinwaarts zwak, aan de kust staat een matige westenwind.

Komende nacht is het droog en wordt het op veel plaatsen nevelig. In het zuidoosten is er een kleine kans op mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 2°C plaatselijk in het noordoosten en oosten en 8°C langs de kust. Boven land staat er weinig wind, langs de kust en op het IJsselmeer staat er een matige zuidwestenwind.

Morgenochtend start nevelig, in het zuidoosten is er kans op mist. Verder hebben we een afwisseling van zon en bewolking en plaatselijk kan een lichte bui voorkomen. De zuidelijke wind is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het oosten een enkel buitje. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidelijke wind is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenavond neemt van het westen uit de bewolking toe, maar het blijft nog droog. De zuidenwind is boven land matig, langs de westkust (vrij) krachtig, kracht 5 tot 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/11/2022 03.47 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio