21.7 C
De Bilt

Vannacht in het oosten regen. Overdag in het noorden kans op een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht trekt een gebied met regen boven de oostelijke helft oostwaarts. De minima liggen rond 10°C. De zuidwestelijke wind is aan de kust (vrij) krachtig, landinwaarts is de wind matig.

Vanochtend is het wisselend bewolkt met in de noordelijke helft van Nederland enkele buien. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan de kust vrij krachtig.
Vanmiddag is het wisselend bewolkt met vooral in de oostelijke helft enkele buien. In de loop van de middag wordt het van het westen uit overwegend droog. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De noordwestelijke wind is matig, aan de noordwest- en noordkust vrij krachtig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en kan er in het noordoosten nog een enkele bui vallen. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige westenwind, aan de noordkust is deze eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minima liggen tussen 10°C in het noordwesten en 3°C in het zuidoosten. De wind is zuidelijk en langs de kust matig, landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen zonnig. Het blijft droog. De wind is zuidelijk en in het noordwestelijk kustgebied matig, elders is er weinig wind.
Morgenmiddag is het droog en overwegend zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind is zuidelijk en in de noordelijke helft meest matig, elders is er weinig wind.
Morgenavond zijn er opklaringen en het is droog. Er is weinig wind, in het noorden is de wind soms matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/10/2022 03.14 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio