18.3 C
De Bilt

Vannacht lichte vorst. Overdag veel zon. Donderdag regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen

Vannacht is er vooral in de kustprovincies hier en daar kans op mist. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk -5°C in het oosten en +1°C aan zee. Er staat weinig wind.

Vanochtend is er in de kustprovincies plaatselijk kans op mist, maar die lost snel op. Verder is het zonnig. Vanaf het einde van de ochtend kan er vooral in het westen en noorden plaatselijk bewolking ontstaan. Er staat weinig wind.
Vanmiddag is het zonnig met plaatselijk wat wolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur is ongeveer 11°C. Er is weinig wind.
Vanavond is het eerst zonnig. Het blijft droog. Er is weinig wind.

Komende nacht is het eerst overal droog. Later in de nacht kan er in het zuidwesten wat regen vallen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets onder het vriespunt in het oosten tot 5°C in Zeeland. Aan zee staat een matige zuidelijke wind, landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend raakt het van het westen uit overal bewolkt. In het westen en zuiden valt er af en toe lichte regen. In de rest van het land is het waarschijnlijk nog droog. De zuidelijke wind is matig.
Morgenmiddag is het overal bewolkt. In het westen en zuiden zijn er perioden met regen. De regen trekt in de loop van de middag naar het oosten. In het westen kunnen dan nog wel enkele buien voorkomen. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidelijke wind is overwegend matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond wordt het van het westen uit op steeds meer plaatsen droog. In het oosten en noordoosten blijft het regenachtig. De wind draait van zuid naar west tot noordwest en wordt overal matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/04/2023 00.44 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio