12.7 C
De Bilt

Vannacht mist, langs de kust buien

Verwachting voor vandaag en morgen

In het noorden is er veel bewolking met af en toe regen. In het zuiden zijn er opklaringen, deze breiden zich noordwaarts uit. Vooral aan de westkust is er nog een enkele bui, mogelijk met onweer. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Vannacht zijn er brede opklaringen waarin, met uitzondering van het zuidoosten en noordwesten, op meerdere plaatsen (dichte) mist ontstaat. Aan de noordwestkust blijft het buiig met kans op onweer. De wind is zwak en veranderlijk, in het noordelijk kustgebied staat een matige wind uit richtingen tussen zuid en west. Het koelt af naar 1 tot 4°C, mogelijk komt de temperatuur zeer lokaal onder het vriespunt.

Morgenochtend is het op meerdere plaatsen mistig. Tegen de middag lost de mist op, neemt de bewolking toe en kan het in het zuidoosten licht gaan regenen. In het westen en noorden is er een afwisseling tussen zon en wolken met een enkele bui die vanaf zee binnen drijft. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C waar de mist lang blijft hangen tot 11°C langs de noordwestkust, bij een zwakke en veranderlijke wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/11/2021 21.38 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio