Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog, in het noorden kunnen ook enkele wolkenvelden voorkomen. Lokaal komen mistbanken voor, in het midden en noorden soms dichte mistbanken. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het zuidoosten tot ca. 11°C in het noorden en westen. De zuidwestelijke wind is zwak en in het zuiden aanvankelijk variabel.

Overdag lost de eventueel aanwezige mist snel op en zijn er zonnige perioden, soms trekt er wat sluierbewolking over. Het blijft droog. De temperatuur loopt op naar ca. 20°C bij een matige westenwind. In het Waddengebied neemt de wind toe naar vrij krachtig.

De nacht naar donderdag verloopt in grote delen van het land nagenoeg onbewolkt, pas later in de nacht komt er in het noorden en westen wat meer bewolking voor. De minimumtemperatuur varieert van ca. 9°C in het zuidoosten tot 15°C aan zee. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig.

Donderdagochtend zijn er zonnige perioden en komen er vooral in het noorden ook wolkenvelden voor. In de loop van de dag neemt de bewolking van het noorden uit toe en kan er in het noorden soms wat lichte regen vallen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van ca. 18°C in het noorden en lokaal 21°C in het zuidoosten. De wind draait in de loop van de dag naar het west- tot noordwesten en neemt toe naar matig tot vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer wordt de wind krachtig, in het oostelijke Waddengebied mogelijk hard, 7 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/09/2021 02.41 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio Online kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio