21.7 C
De Bilt

Vannacht nog een enkele (onweer)bui, overdag perioden met zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het half tot zwaar bewolkt en aanvankelijk trekken er nog enkele buien over ons land, lokaal ook met onweer. Later vannacht trekt er mogelijk ook nog een onweersbui over het zuiden van Limburg. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De noordelijke wind is landinwaarts zwak tot matig en langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

In de ochtend is er een afwisseling van zon en wolkenvelden en is er in Limburg eerst nog kans op een bui. In de middag komt er steeds meer ruimte voor de zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 16°C op de Waddeneilanden en 22°C in het zuidoosten. De noordwestelijke wind is zwak tot matig.

De nacht naar dinsdag is er weinig bewolking en blijft het droog. Vooral in het noordoosten kan er lokaal mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 5°C in het noorden en 10°C vlak langs de kust. Er staat weinig wind uit uiteenlopende richtingen.

Dinsdag overdag zijn er flinke zonnige periode en blijft het droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 20°C op de Waddeneilanden tot lokaal 25°C in het midden en zuiden. De zwakke tot matige oostelijke wind draait in de avond naar noord tot noordoost. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/06/2022 00.28 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio