18 C
De Bilt

Vannacht op veel plaatsen mist. In de middag enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Code geel voor dichte mist in het noordoosten.

Vannacht is het vrijwel overal droog. In de loop van de nacht kan er op steeds meer plaatsen mist ontstaan, die vooral in het noorden en oosten verkeersbelemmerend kan worden. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het oosten tot 11°C vlak aan zee. Er is weinig wind.

Vanochtend lost de mist in de eerste helft van de ochtend op. Verder is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft op de meeste plaatsen droog. Er staat weinig wind.
Vanmiddag schijnt af en toe de zon. In de loop van de middag komen op steeds meer plaatsen enkele buien tot ontwikkeling. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot plaatselijk 22°C in het zuiden. Er staat weinig wind.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en vallen er nog enkele buien. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten.

Komende nacht komt er in het noorden nog een bui voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het zuidwesten tot 9°C in het noordoosten. In het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer staat een matige oostenwind, elders is er weinig wind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en in het westen valt plaatselijk regen. In het noorden staat een matige wind uit oost tot zuidoost, verder is er weinig wind.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt en met uitzondering van het noordoosten ontstaan enkele stevige regen- en onweersbuien. Doordat de buien langzaam bewegen kan er plaatselijk veel regen vallen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot 22°C landinwaarts. Er staat weinig wind.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt met eerst nog enkele regen- en onweersbuien. In de loop van de avond sterven de meeste buien uit. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/05/2023 00.17 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio