18 C
De Bilt

Vannacht plaatselijk dichte mist. Zonnig en zeer warm weekend

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Vannacht en vanochtend plaatselijk dichte mist in het noorden, westen en midden.

Vannacht ontstaat vooral in het westen en midden op meerdere plaatsen (dichte) mist. Het koelt af naar 15°C. Er is bijna geen wind.

Vanochtend lost de mist op. Verder is het zonnig, maar in het Waddengebied kan er later in de ochtend ook nog mist of bewolking van zee voorkomen. Er staat amper wind.
Vanmiddag is het zonnig. In het Waddengebied is er kans op mist of bewolking van zee. De maximumtemperatuur ligt tussen 25°C aan de kust en 31°C in het zuiden. Als er in het Waddengebied mist voorkomt dan wordt het daar maar 20°C. Er is weinig wind.
Vanavond is er weinig bewolking en nauwelijks wind. In het Waddengebied blijft er kans op mist of bewolking.

Komende nacht is er vooral in het noorden en oosten kans op (dichte) mist. Verder blijft het droog en de minimumtemperatuur ligt tussen 15°C in het noorden en 19°C in het zuiden van het land. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is er in het noorden eerst kans op mist. Verder is het zonnig en droog, bij weinig wind.
Morgenmiddag is het zonnig en droog. Het wordt bijzonder warm voor de tijd van het jaar. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 27°C in het noorden tot 33°C in het zuid(west)en. Ook op de stranden wordt het op veel plaatsen 30°C. Er staat weinig wind.
Morgenavond blijft het helder en droog. Boven land is er weinig wind, in het Waddengebied staat een matige wind uit het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/09/2023 01.13 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio