14.5 C
De Bilt

Vannacht plaatselijk mist. Overdag perioden met zon. Donderdag buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog en in het midden en noorden komt plaatselijk mist voor. De minima liggen rond 12°C. Er staat weinig wind, op de Wadden waait het matig uit het zuidwesten.

Vanochtend lost de plaatselijke mist op en zijn er vooral in het midden en zuiden zonnige perioden. Het blijft droog en er is weinig wind.
Vanmiddag zijn er flinke perioden met zon, in het noorden komt meer bewolking voor. De middagtemperatuur loopt uiteen van 22°C aan zee tot 28°C plaatselijk in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit west tot zuidwest.
Vanavond is de zon eerst geregeld te zien. Het blijft droog. Er is weinig wind.

Komende nacht is het droog, op mogelijk wat lichte regen in het uiterste zuiden na. In het noorden kan lokaal mist voorkomen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noorden tot 17°C in het zuiden. Er is weinig wind.

Morgenochtend lost eventuele mist in het noorden snel op en is het vrij zonnig. Later in de ochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en kan er in Zeeland een enkele regen- of onweersbui voorkomen. De wind is zwak tot matig uit oost, later zuidoost.
Morgenmiddag trekken enkele buien van zuidwest naar noordoost. Vooral in het zuiden is bij de buien ook onweer mogelijk. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C aan zee tot 28°C dieper landinwaarts. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.
Morgenavond is het wisselend bewolkt en komen er enkele pittige regen- en onweersbuien voor. Bij de buien is er kans op hagel, windstoten en veel regen in korte tijd. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/08/2023 03.35 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio