16.2 C
De Bilt

Vannacht plaatselijk mist, overdag perioden met zon en een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het vrijwel overal droog en ontstaat plaatselijk mist. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C, aan zee enkele graden hoger. Er staat weinig wind.

Vanochtend lost de plaatselijke mist op waarna de zon geregeld schijnt. Vooral in de kustprovincies is er kans op een bui. Er is weinig wind.
Vanmiddag zijn er eerst perioden met zon, later neemt de bewolking toe. Verspreid over het land komen enkele buien voor. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. Er staat een zwakke tot matige westelijke wind.
Vanavond zijn er opklaringen en komen vooral in het oosten nog enkele buien voor. De wind is zwak tot matig en draait naar zuidwest.

Komende nacht is het eerst vrijwel overal droog. In de loop van de nacht komen er in het westen buien. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 9°C plaatselijk landinwaarts tot 14°C aan zee. De zuidwestenwind is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en trekken buien van west naar oost over het land. De wind komt uit zuidwest en is overwegend matig.
Morgenmiddag is er landinwaarts veel bewolking en komen er talrijke buien voor, plaatselijk met onweer. In de kustprovincies is het droger en komt de zon ook vaker tevoorschijn. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is matig uit west tot zuidwest.
Morgenavond trekken de (onweers)buien in het oosten weg en komen er vooral in de kustprovincies nieuwe buien, aan zee mogelijk met onweer. De wind is westelijk en zwak tot matig, later in het noordwestelijk kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI).

Uitgifte: 29/08/2023 00.34 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio