20 C
De Bilt

Vannacht plaatselijk mist, overdag toenemende bewolking en later regen

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog, plaatselijk is er kans op mist. De temperatuur daalt naar ongeveer 9°C. Langs de kust staat een matige wind uit het noordwesten, landinwaarts is er weinig wind.

Vanochtend is het vooral in het westen bewolkt. In het oosten schijnt de zon echter geregeld en daar blijft het droog. Aan het einde van de ochtend gaat het in het westen af en toe licht regenen. De wind uit het noordwesten is matig.
Vanmiddag laat in het oosten de zon zich eerst nog zien, elders is het bewolkt en valt er af en toe regen. Later in de middag wordt het ook in het oosten bewolkt en valt er ook daar plaatselijk wat regen. De maximumtemperatuur ligt tussen 13°C aan zee tot plaatselijk 20°C in het oosten. De wind uit het noordwestenwind is landinwaarts matig en neemt langs de westkust toe naar krachtig, windkracht 6.
Vanavond is het eerst overal bewolkt en valt er af en toe wat regen. Later in de avond wordt het in het westen droog en klaart het wat op. De wind uit het noordwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er in het zuidoosten eerst nog regen. Aan het einde van de nacht neemt in het noorden de kans op een bui toe. Het koelt af tussen 9°C vlak aan zee tot lokaal 4°C landinwaarts. De noordwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig, windkracht 5.

Morgenochtend schijnt regelmatig de zon. In het noorden is er meer bewolking aanwezig en trekken er enkele buien over. De wind uit het noordwesten is langs de noordkust vrij krachtig, windkracht 5 en elders matig.
Morgenmiddag maakt het noorden nog kans op een bui, verder zijn er vooral in het zuidwesten flinke zonnige perioden. Het wordt maximaal 11°C aan de kust tot rond 15° in het zuidoosten. De wind waait uit het noordwesten en is langs de noordkust vrij krachtig, windkracht 5, elders matig.
Morgenavond valt er in het uiterste noorden mogelijk nog een bui. Verder blijft het droog en zijn er brede opklaringen. Landinwaarts neemt de wind sterk af. Aan de kust en boven het IJsselmeer is de wind overwegend matig en eerst nog vrij krachtig, windkracht 5. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 14/05/2023 23.44 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio