2.1 C
De Bilt

Vannacht plaatselijk mist, overdag zon

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht zijn er opklaringen en blijft het droog. Plaatselijk komen mistbanken voor. De minima liggen tussen 14°C in Zeeland en 5°C plaatselijk in het noordoosten. Er staat weinig wind.

Vanochtend is het droog en op de meeste plaatsen zonnig. Landinwaarts staat er weinig wind, langs de kust is de zuidenwind matig.
Vanmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. Landinwaarts staat er weinig wind, langs de kust is de wind matig en mogelijk gaat de wind van zee waaien.
Vanavond is het vrij helder en droog bij weinig wind.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 12°C in het zuidwesten en plaatselijk 6°C in het oosten en noordoosten. Boven land is er weinig wind. Aan de kust is de zuidoostelijke wind matig.

Morgenochtend is het zonnig en droog. Er staat weinig wind. Aan de kust is de zuidoostelijke wind matig.
Morgenmiddag is het zonnig en blijft het droog. Er staat een zwakke tot matige zuidoostenwind. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noorden tot 24°C in het zuiden.
Morgenavond is het meest helder en er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 14/09/2023 03.30 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio