4.2 C
De Bilt

Vannacht plaatselijk mist, overdag zonnig, ‘s avond regen, mogelijk ijzel

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Vanavond mogelijk ijzel (code geel).

Vannacht is het droog. Plaatselijk komt er mist voor. Vooral op bruggen of viaducten en lokale wegen is nog gladheid mogelijk. Met een minimumtemperatuur rond -7°C vriest het vrijwel overal matig. De wind is zwak tot matig uit zuidoost tot zuid.

Vanochtend is het zonnig en droog. De wind is overwegend matig uit zuidoost.
Vanmiddag schijnt eerst de zon. Van het westen neemt de bewolking toe maar het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 0°C. De wind is zuidoostelijk en boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer neemt de wind toe naar vrij krachtig.
Vanavond gaat het van het zuidwesten uit regenen. Mogelijk valt de eerste neerslag op een nog bevroren oppervlak en dan kan het kortdurend verraderlijke glad worden door ijzel. De wind is zuid tot zuidoost en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht is er veel bewolking en zijn er perioden met regen. De minimumtemperatuur ligt tussen 1°C in het noordoosten en 4°C in het zuidwesten aan het begin van de nacht. Gedurende de nacht loopt de temperatuur wat op. De wind is zuidelijk en matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6 Bft.

Morgenochtend is er veel bewolking en regent het af en toe. De wind is zuidelijk en matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6 Bft.
Morgenmiddag is er veel bewolking en af en toe regent het. De middagtemperatuur loopt op naar ongeveer 10°C De wind is zuidelijk en matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6 Bft.
Morgenavond is er veel bewolking met van tijd tot tijd regen. De wind is zuidelijk en matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/12/2022 03.48 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio