13.2 C
De Bilt

Vannacht regen. Overdag in de middag zon en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht regent het op veel plaatsen. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig tot vrij krachtig. Langs de kust is de wind krachtig tot hard, windkracht 6-7. Daar kunnen tot halverwege de nacht nog zware windstoten rond 75 km/uur voorkomen.

Vanochtend zijn er in het noorden en oosten van het land enkele buien. In het westen en zuiden wordt het al snel droog en komt de zon tevoorschijn. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Vanmiddag zijn er perioden met zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. Alleen in het noordoosten komt nog een bui voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C op de Wadden tot 13°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog. Het koelt af naar 3°C. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen zonnig en droog. De zuidenwind is zwak tot matig.
Morgenmiddag is er een afwisseling van zonnige perioden en bewolking. In het noorden blijft het droog, in het zuiden is er in de tweede helft van de middag plaatselijk kans op een lichte bui. De maximumtemperatuur komt uit op 14°C. De wind gaat uit het zuidoosten waaien en is matig.
Morgenavond wordt het op de meeste plaatsen droog en zijn er brede opklaringen. De wind wordt oostelijk en boven land komt weinig wind te staan. Langs de kust is de wind matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/04/2023 22.12 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio