15.8 C
De Bilt

Vannacht regen. Overdag van het oosten uit zon en later een enkele bui

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond komen er enkele buien voor. Van het oosten uit wordt de bewolking dikker en gaat het op veel plaatsen regenen. De wind is zwak tot matig uit noord tot noordoost. Langs de westkust en op het IJsselmeer kan de wind vrij krachtig worden.

Vannacht zijn er perioden met regen. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. De wind waait zwak tot matig uit noord tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind af en toe vrij krachtig, later in het noordwestelijk kustgebied mogelijk krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het in het westen, midden en zuiden grijs met regen. In het noordoosten is het droog en breekt de zon al vroeg door. Later in de ochtend komt de zon ook op andere plaatsen tevoorschijn en blijft het alleen in het zuidwesten nog bewolkt. De wind is zwak tot matig en komt uit noord tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind eerst nog vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er overal perioden met zon. Eerst is het droog, later ontstaan er enkele buien met daarbij een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. Het waait matig uit het noordoosten.
Morgenavond zijn er brede opklaringen en komt vooral in het zuiden nog enkele bui voor, mogelijk met onweer. Er staat een matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/05/2023 22.46 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio