1.7 C
De Bilt

Vannacht regionaal mist, morgenavond regen en toenemende wind

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Vanaf morgenavond laat zware windstoten in de kustgebieden. (code geel)

Vanavond zijn er brede opklaringen en komt plaatselijk al mist voor. In het noorden en westen is er af en toe meer bewolking en komt een enkele bui voor. Er is weinig wind.

Komende nacht komen er in de kustgebieden nog buien voor. Landinwaarts blijft het droog. Er ontstaat op meerdere plaatsen (dichte) mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 2°C plaatselijk landinwaarts en 8°C langs de kust. Er is weinig wind.

Morgenochtend begint op verschillende plaatsen met mist. De mist verdwijnt in de loop van de ochtend. Verder zijn er perioden met zon en kan in het westen een enkele bui voorkomen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en wordt zwak tot matig.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. In de loop van de middag wordt de bewolking van het westen uit dikker. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en neemt toe naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond neemt de bewolking van het westen uit toe. In de tweede helft van de avond gaat het regenen. In het oosten blijft het tot middernacht droog. De wind uit zuid tot zuidwest neemt verder toe, boven land naar matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard, windkracht 6-7. Langs de noordwestkust is er aan het einde van de avond kans op zware windstoten rond 75 km/u. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/09/2022 22.20 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio