14 C
De Bilt

Vannacht vooral in het noorden en westen mist. Overdag zonnig en droog

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In de noordelijke provincies staat code geel uit voor plaatselijk dichte mist (zicht minder dan 200 meter).

Vannacht is er vooral in het noorden en westen plaatselijk (dichte) mist. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Er is weinig wind.

Vanochtend is het zonnig, maar in het noorden en westen komt er mist voor die geleidelijk oplost. Er is weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer steekt een matige wind uit het zuiden op.
Vanmiddag is het half bewolkt. De maximumtemperatuur ligt tussen 9°C op de Wadden en plaatselijk 14°C in het zuidoosten. Er is weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.
Vanavond is het eerst onbewolkt. Aan het einde van de avond raakt het in het westen bewolkt, maar het blijft droog. De wind uit het zuidwesten neemt overal toe naar matig, in het Waddengebied naar vrij krachtig.

Komende nacht valt er vooral in het noorden en westen af en toe regen. Het koelt af naar 7°C langs de westkust tot plaatselijk 3°C in het zuidoosten. Er staat een matige zuidwestenwind.

Morgenochtend is het grijs en in het zuiden en oosten valt af en toe motregen bij een meest matige zuidwestenwind.
Morgenmiddag is het bewolkt, maar wel is het tijdelijk droog. In de namiddag gaat het echter van het westen uit weer (mot)regenen. De zuidwestenwind is aan zee vrij krachtig, elders matig. De maxima liggen rond 9°C.
Morgenavond is het bewolkt met af en toe (mot)regen. De wind blijft uit het zuidwesten waaien en is langs de westkust vrij krachtig en landinwaarts matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 14/02/2023 23.15 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio