15 C
De Bilt

Vannacht wolkenvelden. Overdag en morgen overwegend zonnig

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht klaart het van het noorden uit geleidelijk op. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C en de noord tot noordwestenwind wordt overwegend zwak, aan de kust matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Overdag lost de bewolking van het noorden uit verder op. Daarna is het overwegend zonnig en droog. De middagtemperatuur ligt tussen 21°C in het Waddengebied en 26°C in het zuiden. De noord tot noordwestenwind is matig, vlak aan zee af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar zondag is er weinig bewolking, maar mogelijk komt er in de kustgebieden mist of lage bewolking van zee, verder landinwaarts ontstaat plaatselijk mist. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C.

Zondagochtend lost de bewolking of mist snel op en komt de zon volop tevoorschijn. In de loop van de middag komen in het noorden enkele wolkenvelden vanaf zee binnendrijven. De middagtemperatuur ligt tussen 22°C in het noordelijk kustgebied en 26 in het zuiden. De west- tot noordwestenwind wordt matig.

Uitgifte: 16/07/2021 23.41 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio