15.5 C
De Bilt
donderdag, 28 september 2023

Vanochtend in het noorden eerst nog bewolkt, verder volop zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De temperatuur daalt naar 11°C in het zuidwesten tot plaatselijk 4°C in het noordoosten. De noord- tot noordoostelijke wind is matig.

Vanochtend is het in het noorden en noordwesten overwegend bewolkt, elders schijnt de zon. Het is droog.
Vanmiddag schijnt de zon volop, alleen in het noordelijk kustgebied komt ook bewolking voor. Het blijft droog. Het wordt maximaal 14°C in het noordelijk kustgebied tot rond 25°C in het zuidoosten. De noord- tot noordoostelijke wind is matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.
Vanavond is het zonnig. In het noordelijk kustgebied neemt de bewolking later toe. De noordelijke wind is matig boven land en vrij krachtig langs de zuidwestkust.

Komende nacht is het droog. De temperatuur daalt naar 12°C in het zuidoosten tot plaatselijk 6°C in het noordoosten. De noord- tot noordoostenwind is matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend schijnt in de zuidelijke helft de zon volop. In de noordelijke helft is het bewolkt, maar ook daar breekt geleidelijk de zon door. Het is droog. De noord- tot noordoostenwind is boven land matig, langs de westkust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag blijft het Waddengebied gevoelig voor bewolking van zee, elders schijnt de zon. Het blijft droog. De maxima liggen tussen 15°C in het Waddengebied tot rond 25°C in het zuidoosten. De noord- tot noordoostenwind is boven land matig en langs de zuidwestkust vrij krachtig.
Morgenavond is het helder en droog. De wind waait uit het noordoosten en is matig, langs de zuidwestkust eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/06/2023 01.10 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio