15.5 C
De Bilt
donderdag, 28 september 2023

Vanochtend in het noord(west)en eerst nog bewolkt, verder volop zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het in het noorden en noordwesten overwegend bewolkt, elders schijnt de zon. Het is droog.
Vanmiddag schijnt de zon volop, alleen in het noordelijk kustgebied komt ook bewolking voor. Het blijft droog. Het wordt maximaal 14°C in het noordelijk kustgebied tot rond 25°C in het zuidoosten. De noord- tot noordoostelijke wind is matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.
Vanavond is het zonnig. In het noordelijk kustgebied neemt de bewolking later toe. De noordelijke wind is matig boven land en vrij krachtig langs de zuidwestkust.

Komende nacht is het droog. De temperatuur daalt naar 12°C in het zuidoosten tot plaatselijk 6°C in het noordoosten. De noord- tot noordoostenwind is matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend schijnt de zon volop, alleen in het noordwesten is het eerst bewolkt, maar ook daar breekt geleidelijk de zon door. Het is droog. De noord- tot noordoostenwind is boven land matig, langs de westkust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er flinke zonnige perioden. Het blijft droog. De maxima liggen tussen 15°C in het Waddengebied tot rond 25°C in het zuidoosten. De noord- tot noordoostenwind is boven land matig en langs de zuidwestkust vrij krachtig.
Morgenavond komt er in het oosten en zuidoosten meer bewolking voor maar blijft het waarschijnlijk overal droog. De wind waait uit het noordoosten en is matig, langs de zuidwestkust eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/06/2023 05.56 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio