12.7 C
De Bilt

Vanochtend in het westen eerst mist. Vanmiddag zon, in het oosten buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het vooral in het westen grijs en mistig. In het noorden en oosten schijnt de zon. Het is overal droog. Er staat weinig wind.
Vanmiddag hebben we een afwisseling van zon en bewolking. In het oosten en noordoosten ontstaan enkele buien, plaatselijk kan veel regen in korte tijd vallen. Ook is er kans op onweer. Aan de westkust kan nog steeds mist voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C langs de kust tot 21°C in het oosten. Er staat weinig wind, alleen langs de kust komt een matige westenwind te staan.
Vanavond komen er in het oosten enkele buien voor, soms nog met veel regen in korte tijd en onweer. In de rest van het land blijft het droog. Er staat weinig wind, aan zee is de wind matig en komt uit het zuidwesten.

Komende nacht gaat het in het westen van het land regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. Boven land staat er weinig wind, langs de kust staat er een matige wind uit het zuiden.

Morgenochtend gaat het bijna overal regenen, alleen het uiterste oosten blijft nog droog. Er staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.
Morgenmiddag valt er in het hele land regen, soms regent het flink door. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.
Morgenavond regent het eerst in het hele land, in het zuiden en westen wordt het in de loop van de avond droog. De wind uit zuidelijke richtingen wordt matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/05/2023 09.03 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio