Vanochtend mist, later in het zuiden zon. In het noorden pas ’s middags zon

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend is het op meerdere plaatsen mistig, plaatselijk kan er dichte mist voorkomen. In de loop van de ochtend wordt het in het zuiden en oosten zonnig, in het noorden blijft het grijs. Daar komt pas in de loop van de middag de zon tevoorschijn. De middagtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noorden tot 17°C in het zuiden met een matige oostenwind.

In de nacht naar zondag ontstaat er op meerdere plaatsen nevel en mist. De wind wordt zwak en veranderlijk en het wordt koud. Op veel plaatsen komt de minimumtemperatuur uit tussen 2 en 4°C, plaatselijk daalt het kwik tot rond het vriespunt.

Zondag overdag lossen nevel en mist gedurende de ochtend op. Daarna wordt het vrij zonnig maar van het westen uit neemt de bewolking geleidelijk toe. In de avond gaat het van het noordwesten uit kortdurend licht regenen. De aanvankelijk zwakke veranderlijke wind draait naar west tot noordwest en neemt later op de dag toe naar matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. De middagtemperatuur ligt rond de 15°C. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/10/2021 07.08 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img