12.3 C
De Bilt

Vanochtend plaatselijk glad, in het midden en westen lokaal dichte mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Plaatselijk gladheid door sneeuwresten en/of bevriezing, in het midden en westen lokaal dichte mist (code geel).

Vanochtend trekt er in het noordwesten nog een enkele lichte (winterse) bui over. Plaatselijk is het glad door bevriezing van natte wegen of door sneeuwresten. Ook is het op veel plaatsen bewolkt en nevelig en komt er lokaal mist voor. In het midden en westen gaat het soms om dichte mist. Vooral in het uiterste noorden en in het zuiden is de zon af en toe te zien. Langs de kust staat een matige wind uit het noordoosten, landinwaarts is er weinig wind.
Vanmiddag schijnt plaatselijk even de zon, maar over het algemeen overheerst de bewolking. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 2°C. Langs de kust staat een matige wind uit het noordoosten, landinwaarts waait het amper.
Vanavond blijft het droog. Er staat weinig wind, alleen aan de kust waait het matig uit het noordoosten.

Vannacht blijft het droog. Het gaat op veel plaatsen licht vriezen met een minimumtemperatuur rond -2°C en plaatselijk kan het glad worden. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. Het blijft vrijwel overal droog, maar later kan in Zuid-Limburg wat lichte sneeuw vallen. De wind uit het noorden is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het overwegend bewolkt. In het (zuid)oosten valt mogelijk lichte sneeuw. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C vlak aan zee tot rond het vriespunt in het zuidoosten. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig.
Morgenavond is er veel bewolking en het blijft vrijwel overal droog. De wind uit het noorden wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/01/2023 10.18 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio