16.1 C
De Bilt

Vanochtend plaatselijk lichte regen of natte sneeuw, vanmiddag droog en zon

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend begint met veel bewolking, in het westen en noorden valt wat lichte regen of natte sneeuw. In het zuidoosten blijft het droog met geregeld zon. In de loop van de ochtend breekt de zon van het oosten uit op meer plekken door. Er is weinig wind.
Vanmiddag is het in het westen bewolkt met soms nog wat lichte regen of natte sneeuw. Van het oosten uit breekt de zon overal door en wordt het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.
Vanavond zijn er opklaringen. Alleen in het noordwesten komt nog bewolking voor. Er is weinig wind.

Komende nacht is het droog. In het noord(west)en kan plaatselijk mist voorkomen. De minimum loopt uiteen van +2 graden in het Waddengebied tot -5°C in het oosten van het land. Er staat een zwakke wind die uit het noordoosten komt.

Morgenochtend is er veel zon. Alleen in het (uiterste) noorden komt bewolking voor. Het blijft droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig.
Morgenmiddag is het droog en zonnig. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De noordoostenwind is matig.
Morgenavond blijft het droog en er zijn opklaringen. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/02/2023 07.07 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio