8.8 C
De Bilt

Veel bewolking en af en toe regen, morgen geleidelijk droger en meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag valt er nog af en toe regen. Soms komt de zon even tevoorschijn. Met een maximumtemperatuur van 12°C is het vrij zacht. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond gaat het weer regenen. De wind komt uit het westen en is boven land matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht blijft het af en toe regenen. De minimumtemperatuur wordt 7°C. De wind komt uit het westen en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Morgenochtend is het bewolkt en regent het eerst van tijd tot tijd. In de loop van de ochtend wordt het van het noorden uit droog en breekt de zon door. De westelijke wind is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. In het noorden draait de wind naar noordelijke richtingen.
Morgenmiddag is het op de meeste plaatsen droog en is vooral in de kustprovincies geregeld de zon te zien. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind is matig uit een noordwestelijke richting.
Morgenavond is het droog en klaart het verder op. De westelijke wind is aan de kust matig tot vrij krachtig, landinwaarts is er weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/02/2023 15.22 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio