14.7 C
De Bilt

Veel bewolking en overwegend droog, in het Limburgse Heuvelland gladheid

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In het Limburgse Heuvelland gladheid door eerder gevallen sneeuw (code geel).

Vanmiddag is er veel bewolking. In het zuidoosten kan nog af en toe wat lichte sneeuw vallen. In het Limburgse Heuvelland zijn de wegen glad door de eerder gevallen sneeuw. De middagtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in Zuid-Limburg tot 3°C op de Wadden. De wind komt uit noord tot noordoost en is zwak tot matig.
Vanavond is er veel bewolking. In Zuid-Limburg kan nog wat motsneeuw of motregen vallen en zijn de wegen lokaal glad. De wind uit het noorden is zwak tot matig.

Vannacht is het meest droog en komt in Zuid-Limburg gladheid voor. Elders is de kans op gladheid klein. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend zijn er veel wolken en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten. In Zuid-Limburg kunnen lokale wegen nog glad zijn.
Morgenmiddag is het droog met veel bewolking en misschien ook af en toe wat zon. De maximumtemperatuur komt rond 3°C uit. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Morgenavond is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er is weinig wind, alleen aan de westkust staat er een matige wind uit het oosten.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/01/2023 15.01 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio