13.5 C
De Bilt

Veel bewolking en perioden met regen, morgen af en toe zon en een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het overwegend zwaar bewolkt en zijn er perioden met regen. In de loop van de middag wordt het van het zuidwesten uit op steeds meer plaatsen droog en breekt de zon door in de zuidelijke helft van het land. Verder naar het noorden blijft het bewolkt met af en toe regen. De maximumtemperatuur ligt tussen de 8°C op plaatsen waar het langdurig regent tot 12°C plaatselijk in het zuiden. De noordelijke wind is eerst zwak tot matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig. In het zuidoosten is de wind aanvankelijk zuidwestelijk. In de loop van de dag draait de wind overal naar een noordwestelijke richting en wordt overwegend matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht is half tot zwaar bewolkt en kan het vooral in het noorden en noordoosten nog steeds af en toe regenen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 6°C en de west- tot noordwestenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is het aanvankelijk op de meeste plaatsen bewolkt en komt er lokaal een bui voor. In de loop van de dag breekt op steeds meer plaatsen de zon door en blijft een bui mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De west- tot noordwestenwind is overwegend matig, 3-4 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/04/2021 09.01 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio