9.8 C
De Bilt

Veel bewolking en plaatselijk wat lichte motregen

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht valt er plaatselijk wat lichte motregen, maar verder blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond of net boven het vriespunt. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.

Vanochtend zijn er veel wolken. Plaatselijk is nog wat lichte motregen mogelijk, maar verder blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Vanmiddag is het meest droog met veel bewolking en in het noorden misschien ook af en toe wat zon. De maximumtemperatuur komt rond 3°C uit. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Vanavond is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er is weinig wind, alleen aan de westkust staat er een matige wind uit het oosten.

Komende nacht is er in het noorden kans op mist. De minima liggen rond het vriespunt, maar lokaal kan het in het noorden tot -2°C afkoelen. In het zuidwestelijk kustgebied staat een matige wind uit het noordoosten, elders is er weinig wind.

Morgenochtend is er in het noorden eerst plaatselijk kans op mist. Verder is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.
Morgenmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt. De middagtemperatuur ligt rond 3°C. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten.
Morgenavond blijft het overwegend bewolkt. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/01/2023 23.29 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio