14.7 C
De Bilt

Veel bewolking en van tijd tot tijd enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen van kracht

Vannacht trekken er enkele buien oostwaarts over het land. Vooral in het zuidwesten kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 15°C aan de kust tot plaatselijk 9°C landinwaarts. Er staat weinig wind, langs de kust staat een matige wind uit het noordwesten.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en komen er vooral in het zuiden nog enkele buien voor. Er staat weinig wind, in het Waddengebied staat een matige wind uit het westen.
Vanmiddag is er af en toe zon. Vooral in het zuiden komt er plaatselijk een bui voor. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het westen.
Vanavond zijn er in het begin enkele buien die oplossen. Er staat weinig wind, langs de kust staat een matige wind uit west tot noordwest.

Komende nacht
Kan er vooral in het Waddengebied nog een bui voorkomen. Zeer plaatselijk ontstaat er mogelijk mist. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 9°C in het noorden tot 14°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. In het noordwesten uit zuidoosten komen er enkele buien voor. De zwakke wind neemt toe naar matig en gaat uit het westen waaien.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt en trekken er enkele buien van het noordwesten uit over het land. Plaatselijk komt er onweer voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig.
Morgenavond komen er vooral in het oosten enkele buien voor, plaatselijk mogelijk met onweer. De buien trekken weg naar Duitsland. Eerst is er vrij veel bewolking, maar van het westen uit klaart het op. Er staat een matige wind uit west tot noordwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/07/2023 03.32 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio